dimecres, 12 d’octubre del 2011

Un altre espectacle de gorgònies!

Avui no només ens acompanya en Dídac del Blanes Sub amb la Zodiak sinó que també ha vingut en Delfí, un submarinsita membre del Club Mola Mola de Blanes.
La veritat que tampoc volíem donar massa expectatives, es tracta d'un mostreig i de vegades pot ser que no trobis la praderia fantàstica de gorgònies que pel tipus de fons t'esperaries trobar. I com que baixar a 53m no és cap passejada, avisem primer a en Delfí de què potser no en trobarem.

Dit això baixem!

Les aigües són molt tèrboles fent difícil veure'ns entre nosaltres si no fos pels focus que portem. De fet la visibilitat és tan dolenta que quasi xoquem contra una fantàstica praderia de gorgònies!

Es nota que es tardor perquè hi ha un creixement d'algues. Sí, a la tardor amb el refredament de les aigües hi ha un moviment vertical dels nutrients dins de la columan d'aigua cosa que els fa accessible a les algues i per això creixen tant. També fa que en trobem algunes penjades de les gorgònies com si les embrutessin, però a part de l'efecte estètic, les gorgònies es troben en un estat de salut immillorable!

Uf! Em quedat la mar de bé davant el Delfí, ja,ja!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada