dijous, 3 de gener del 2013

Verkami!!!

Hola!

Avui després de moltes reunions i correccions hem penjat la nostra proposta de continuar aquest Projecte a Verkami!

Enguany l'objectiu seria continuar amb l'estudi mirant la zona menys profunda 30-50m per veure com afecta l'impacte de l'activitat de l'home. Es tractaria d'aconseguir financiació per a passar un sónar d'escombrat lateral (com l'altra vegada) per tenir una imatge del fons i després anar a fer-hi immersions.

Per a aconseguir aquesta financiació ens hem posat en contacte amb Verkami: una empresa que et penja el projecte en la seva web i et gestiona tot un sistema de micromecenatge a través de petites donacions (el què diuen crowdfunding). Resumint, que per cada donació que faci la gent que vulgui col·laborar se li ofereix una recompensa. Les donacions són a partir dels 10 euros i a canvi s'ofereixen samarretes, visites amb barca, batejos de busseig...

El pagament es fa mitjançant targeta de crèdit i el cobrament no es durà a terme si no s'arriba a la quantitat total que s'ha pressupostat per fer el projecte. També es poden continuar fent donacions encara que se superi la quantitat de diners pressupostada.
Per fer les donacions hi ha un plaç de 40 dies.
Si durant aquest plaç un es vol tirar enrera de la donació que ha fet també ho pot fer.
Quan han passat els 40 dies, si s'ha arribat com a mínim a la quantitat pressupostada es procedirà al cobrament de les donacions i nosaltres ens posaríem en contacte amb els mecenes per fer-los arribar les recompenses.
En cas de què no s'arribi al total pressupostat passats els 40 dies, aleshores no es cobraran els diners i per tant tampoc faríem cap de les recompenses descrites.

Bé aquí teniu l'enllaç: http://www.verkami.com/projects/4121
Ja sabem que només queden 3 dies per Reis, però sempre pot ser un bon regal per arrodonir el què ens portin Ses Majestats!

PASSA-HO!

I gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada