diumenge, 28 de gener de 2018

Una notícia molt esperançadora

Volem començar aquest 2018 amb una notícia molt esperançadora: la iniciativa LIBERA, naturaleza sin basura’ creada per SEO / BirdLife en aliança amb Ecoembes per aportar solucions al littering, ha seleccionat el nostre pojecte per a la creacció d'un mapa dels arts de pesca "fantasma" a la zona dels Jardins Submergits de la Selva. Els arts de pesca abandonats són un dels problemes més greus que des de S'Agulla hem trobat en l'exploració que estem duent a terme a la capçalera del canyó submarí de Blanes. Amb aquest projecte pioner serà possible crear un mapa detallat de la distribució de xarxes, palangres etc. abandonats al fons marí, com a pas previ per dur a terme accions de neteja.

El mapejat dels arts de pesca abandonats es complementa amb altres projectes i accions que té en marxa S'Agulla amb el objectiu final de sensibilitzar la població per un gaudi respectuós i sostenible de la natura. 

Des de S'Agulla gràcies per confiar en nosaltres!
Queremos empezar este 2018 con una noticia muy esperanzadora: 
La iniciativa LIBERA, naturaleza sin basura’ creada por SEO/BirdLife en alianza con Ecoembes para aportar soluciones al litteringha seleccionado nuestro proyecto para la creación de un mapa de los artes de pesca "fantasma" en la zona de Los Jardines Submergidos de la Selva. Los artes de pesca abandonados son uno de los problemas más graves que desde S'Agulla hemos encontrado en la exploración que estamos llevando a cabo en la cabecera del cañón submarino de Blanes. Con este proyecto pionero será posible crear un mapa detallado de la distribución de redes, palangres etc., abandonados en el fondo marino, paso previo para poder organizar acciones de limpieza.  
El mapeado de los artes de pesca abandonados se complementa con otros proyectos y acciones que tiene en marcha S'Agulla  con el objetivo final de sensiblizar la población para un disfrute respetuoso  y sostenible de la naturaleza. 

Desde S'Agulla,  ¡gracias para confiar en nosotros! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada