diumenge, 5 de juliol de 2020

Punt 187 (-38 m) Moltes ampolles i molt a celebrar!

Avui continuem acostumant-nos a la profunditat de 38m i ens decidim pel punt 187. Som davant de la platja de Fenals (Lloret de Mar), es tracta d'una barra rocosa fragmentada on en alguns punts hi ha uns 5 metres d'alçada. Baixem!

Bé, el primer impacte és molt decebedor. Serà que hi ha força més visibilitat que la setmana passada, però avui no veiem més que xarxes...

Ampolla que sembla ser un "quinto" de cervesa...

Ampolla de vi potser?

O aquesta que no hi ha dubte que és de cava!

I el pot de les "banderilles"!!!

I tampoc podien faltar les tovalloletes d'un sol ús que s'han enganxat a les xarxes...

Però la roca continua tenint racons bonics. 

De fet, hem tornat a fer la mateixa fotografia de la darrera vegada que vàrem visitar punt 29 setembre 2019>> i que la visibilitat era 10 vegades millor!!!

Xafardejant pels forats trobem aquesta mòllera de roca (Phycis phycis)

Tot i que amb això de marcar territori sembla que aquest serrà (Serranus cabrilla) també s'apunta a intimidar submarinistes!

A d'altres racons s'hi amaguen llagostes (Palinurus elephas)

I alguna morena (Muraena helena) joveneta


I encara que continuem veient xarxes, val la pena aixecar el cap de tant en tant...Perquè poden passar coses tan bèsties com que et passi per sobre un banc de dèntols (Dentex dentex) enormes!!!
Tot i que no hi havia manera d'apropar-s'hi per fer una foto millor, estranyament no tenien pressa per marxar. Així que encara donava temps per aixecar encara una mica més el cap...I veure que hi tenim bonítols (Sarda sarda)!!!

Però és clar, els peixos no porten motor, així que no els sents venir... I nosaltres que ens distraiem amb aquesta anemone guixuda (Cribrinopsis crassa)...

Gaudim del paisatge tot aixecant el cap...


I novament premi!!! Un jove peix lluna (Mola mola) també s'ha apropat a saludar!

I nosaltres que no hem de perdre mai de vista el manòmetre, per veure quan aire ens queda... I ja toca tornar cap a la Maru. 
Salut!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada