dissabte, 3 de desembre del 2011

Nova sorpresa! (I l'hem pogut fotografiar)

Avui ens acompanya en Dídac del Blanes Sub i aquesta vegada anem amb la Maria, barca de fusta de pescador, molt marinera que ens transporta a d'altres temps ni que sigui per la velocitat a la que anem!  Som cap a la zona de davant de Cala Canyeles i haurem trigat una quarantena de minuts, però la veritat que li estem agafant el gust a això d'anar més tranquils. Això sí, quan s'arriba al punt cal anar per feina!

Trobem poquetes gorgònies vermelles (Paramuricea clavata) que no arriben a formar una praderia barrejades amb altres d'altres espècies. Així que només fem inventari fotogràfic. Voltem per les roques planes que trobem i sorpresa! UNA MILANA!

Està enganxada al fons i se la veu reticent a marxar. Ens acostem amb la càmara a veure si per una vegada en podem fer una bona foto i quan fem clic...ARGH! Ja ha fugit! Bé encara es pot veure alguna coseta a la imatge i a més ja sabem perquè no tenia ganes de marxar, estava esmorzant! Mireu a la foto a baix a la dreta hi ha les restes d'una garota de mar!


Imatge panoràmica del fons

Milana que ha hagut d'abandonar el seu esmorzar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada