dilluns, 23 de setembre de 2013

Punt 133: Campbell's point!

Aquest diumenge hem tingut una sortida més que entranyable acompanyats per alguns dels nostres mecenes!Matí idíl·lic de final d'estiu, càlid, lluminós amb la mar ben plana que els nostres mecenes han agraït sobretot quan s'han hagut d'esperar a què sortíssim de l'aigua!

Hem anat cap a la banda de la platja de Santa Cristina a una barra de roques que hi ha a 38m de profunditat. Donem una última ullada a la imatge del sónar per fer-nos una idea de què ens trobarem...

I mentres uns la fan petar dalt de la barca...


Dos baixem a veure amb els nostres propis ulls què s'hi amaga allà baix!
Ja veieu que la imatge del sónar no enganya, una barra rocosa...

Amb força forats perquè s'hi amagui de tot!

Malauradament, tot i la forma de la roca, no hi hem trobat peixos grossos amagats. Potser fruit de l'activitat humana com les restes de fils de pescar que hem trobat ens donen a entendre.

I una mostra més de que tots plegats podríem ser més nets... (aquesta ampolla no té missatge dins, comprobat!)

I tot remirant ...


El què més ens ha cridat l'atenció és que a la sorra de davant i trobessim apilades aquestes garotes de mar (Sphaerechinus granularis).
Us deixem amb aquestes vistes panoràmiques de Campbell's Point, que és com ha batejat el punt un dels nostres mecenes.

Des d'aquí agrair al Blanes-Sub per la seva col·laboració i en especial a en Pere per ensenyar-nos aquest racó de la Costa Brava, i a tots els mecenes pel seu suport i per les seves fotos per confeccionar el post d'avui!

FINS LA PROPERA IMMERSIÓ!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada