dijous, 2 d’abril del 2015

Una nau rusa davant de Lloret de Mar!

Aprofitant que encara fa bon temps hem decidit tornar a sortir per fer immersió. Enfilem cap a Lloret de Mar però a mida que anem avançant l'estat de la mar empitjora. De fet no lliga per res amb les previsions que dèien vent de garbí (del sud-oest) i nosaltres ens estem trobant gregal (del nord-est)... Així que no veiem clar que que es mantinguin les condicions per fer immersió.

No obstant això, per la nostra sorpresa ens trobem aquesta nau davant de Lloret de Mar!


No ens ho acabem de creure, què hi fa un vaixell tan gros, parat, a menys d'un quilòmetre de la costa???

Decidim apropar-nos

Veiem que està fondejat amb només una de les ancles de proa
sobre un fons de només 40m

Anem a la popa de la nau (part de darrera) on hi apareix
altra vegada el nom i sobretot el seu número IMO!

Els números IMO (International Maritime Organisation), vindria a ser el número de DNI d'un vaixell. En pàgines web com ara www.marinetraffic.com podeu trobar informació relacionada amb aquesta nau. Oficialment hem trobat que es tracta d'un vaixell de mercaderies rus de 138m d'eslora (llargada) i 17m de mànega (amplada). Havia sortit d'Istambul (Turquia) el 13 de març, parat a Cartagena (Espanya) el 30 de març i ara té destinació Gulluk (Turquia). Curiós que per anar a Turquia hàgi de parar per Lloret de Mar, oi?

Hi hem tornar l'endemà i ja no hi era. Però si el voleu seguir només cal que entreu a www.marinetraffic.com i entreu el seu número IMO a la casella de dalt a la dreta on diu Vessel/port.

Salut!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada