Qui som



 
Carlo Tidu: doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona.
Vinculat al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) realitzant estudis de Gestió Integral de la Costa durant 7 anys .
Treballa com a consultor en estudis d'impacte ambiental sobre el medi marí.
Bussejador 3 estrelles CMAS





Carolina Campillo Campbell: llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Máster en tractament d'imatges de satèl·lit per la Universitat de Dundee (Escòcia).
Postgrau en Qualitat i Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya.
Vinculada al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) analitzant imatges de satèl·lit i aplicant Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG) durant 6 anys.
Treballa en estudis del fons marí i la seva divulgació. Guanyadora del premi Cavall Fort 2014 amb 3 artícles de divulgació marina: submarinisme, els cnidaris i els corrents marins. Publicació durant primer trimestre 2015.
Bussejadora 3 estrelles CMAS
Patrona d'Embarcació d'Esbarjo (PER)


Joan Mora Crespo: Doctor en Ordenació Territorial i Medi Ambient, Llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona. Vinculat al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) realitzant estudis de Gestió Integral de la Costa durant 5 anys. Consultor en estudis d'impacte ambiental del medi marí.
Bussejador 3 estrelles FECDAS i NITROX
Patró de Iot


Sergi Taboada Moreno: Doctor en Biologia, Màster en Biodiversitat i Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona. Vinculat al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) realitzant estudis d'impacte ambiental durant 7 anys. A la Universitat de Barcelona ha treballat durant 4 anys investigant sobre ecologia química, bioactivitat i biodiversitat d'invertebrats marins de l'Antàrtida. Ha participat en 3 campanyes al continent Antàrtic.
Bussejador 2 estrelles FECDAS i NITROX amb experiència a aigües fredes de l'Antàrtida.


Ana Riesgo Gil: Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Biologia per la Universidad Complutense de Madrid. Actualment treballa a la Universitat de Barcelona com a investigadora postdoctoral "Juan de la Cierva" en projectes relacionats amb la reproducciò, la connectivitat entre poblacions i la expressió gènica d'esponges del litoral Mediterrani, Caribeny, Atlántic i Antàrtic. Ha participat en campanyes oceanogràfiques al Pacífic Oest, Antàrtic i Mediterrani en varies ocasions. Bussejadora Advanced de ACUC amb experiència en aigües fredes de l'Antàrtida i Canadà.   



Rocío Pérez-Portela: Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Biologia per la Universitat Complutense de Madrid. Actualment treballa com a investigadora postdoctoral "Juan de la Cierva" al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC). Les seves principals línies de recerca estan relacionades amb estudis sobre filogeografia, especiació i genètica de poblacions d'invertebrats marins nadius i invasors. Ha participat a les campanyes del Pacífic sud-oest, Atlàntic nord i les muntanyes submarines del Banco de Gorringe i del Mediterrani. Bussejadora de Rescat ACUC i Nitrox.